Sunday, September 13, 2009

Nieuwste make-up van The Body Shop

Ja, ik ben vorige week lekker aan het make-up shoppen geweest! Ik had voor mezelf de uitdaging dat ik de hele maand augustus geen dure MAC make-up zou kopen. Dat is gelukt, maar nu vond ik dat weer een mooi excuus om mezelf te belonen met wat andere superleuke make-up (zoals ook al met make-up van Bourjois en Essence). Ik heb dus ook een bezoekje aan The Body Shop gebracht en dit is het gevolg daarvan:

Mijn oog viel gelijk op heel mooie nieuwe lipsticks: Colourglide. Er zijn heel veel kleuren van en het zijn lipsticks met mooie crèmetexturen (dus geen glitters/overdreven glans) en veel pigment. Tijdelijk waren ze € 8,00 in plaats van € 10,00 ter introductie. Ik weet niet hoe lang en of die aanbieding nog geldig is... Ik heb de kleur Pure blush:

Ook heb ik een blush trio gekocht in de kleur Cool Dusk uit de nieuwe supermooie herfstcollectie Precious Perlescents. Deze kost € 17 (ik heb trouwens een klantenkaart dus nog 10% korting er bovenop, dat scheelt weer).

Natuurlijk heb ik swatches van de lipstick en de blush.
De lipstick:

En de blush:


Dit blush trio is echt zo mooi! De lichtse kleur is prachtig als highlighter op je jukbeenderen en de twee anderen kleuren kunnen dus als blush op de wangen worden aangebracht. De verkoopster zei dat de kleuren ook als oogschaduw gedragen kunnen worden en daar kan ik me ook wel iets bij voorstellen.

De shea shower gel in mini-formaat heb ik gratis gekregen, omdat The Body Shop 10 jaar bestaat. Ik weet niet of deze actie nog geldig is, maar een bezoekje brengen aan The Body Shop is altijd de moeite waard!

2 comments:

  1. Mooie dingetjes! Ik heb ook met veel hebberigheid naar die blush staan kijken (en het oogschaduw trio met groen en paars), maar uiteindelijk niet gekocht. Maar wat een mooie swatches! Misschien dat ik me volgende keer toch niet in kan houden...

    xoxo

    ReplyDelete