Tuesday, August 11, 2009

Wit oogpotlood

Er ontbrak nog altijd één item in mijn make-upstash: een wit oogpotlood. Dit weekend heb ik er eindelijk eentje gekocht. Van de Etos.

Deze kost maar € 1,79. Het is een fijn oogpotlood dat makkelijk kleur afgeeft, dus je hoeft niet hard te duwen.
En waarom nou een wit oogpotlood? Voor een frisse, uitgeslapen blik. Je breng wit oogpotlood aan op je waterlijn, dus onder je oog, boven de onderste wimpers.
Ik zal je het verschil laten zien. Eerst mijn oog zonder wit oogpotlood:


En nu met wit oogpotlood op de waterlijn. Zie je het verschil?

Vanmorgen had ik ontzettend slaperige ogen, maar ik ben mijn redder in nood gewoon vergeten! Ik zal hem in mijn dagelijkse stash leggen, zodat ik hem snel bij de hand heb. Het is dus wel een aanrader om altijd een wit oogpotloodje bij de hand te hebben!

4 comments:

 1. Dat mis ik dus ook nog steeds haha, blijft deze goed zitten? misschien koop ik hem ook wel =)

  ReplyDelete
 2. Oh, mijn witte oogpotlood is echt miskoop van de eeuw geweest (ik kocht 'm toen ik 14 was ofzo, omdat het je ogen zo mooi open zou maken), want mij staat dat gewoon echt niet! Bovendien kan ik er erg slecht tegen als ik cosmetica op m'n waterlijn smeer, dus dat doe ik gewoon niet meer (nouja, heel soms wel, als ik een bepaald effect wil bereiken en ik me heel eigenwijs voel :P).
  Ik hoop dat 'ie jou een stukje beter bevalt!
  liefs!

  ReplyDelete
 3. @Christine: Ja bevalt mij wel. Ik kan gelukkig ook wel oogpotlood op mijn waterlijn verdragen (zelfs gel liner, al is dat eigenlijk niet goed).
  @lvst: Hij blijft niet bijzonder goed zitten. Gewoon gemiddeld, zoals elk ander potloodje in die prijsklasse. Maar ik vind hem wel fijn, vooral omdat er makkelijk kleur afkomt.

  ReplyDelete
 4. Oke thanks, denk dat ik hem maar ga kopen. Kijken of ik het uberhaupt wel ga gebruiken, thanks!

  ReplyDelete