Friday, August 7, 2009

NYX palettes

Weer iets later dan gepland een nieuw artikel helaas... Ik ben nu een paar daagjes bij mijn ouders, daarvoor werkte ik en 's avonds ben ik ook niet altijd thuis met dit warme weer, dus het kwam er even niet van om te posten. Maar hier ben ik weer!

Al enige tijd heb ik twee leuke oogschaduwpaletjes van NYX in huis:


Uit de Runway Collection het palet Super Model:

Helaas heb ik van dit palet nog geen swatches!

Uit de Caribbean Collection het palet I dream of Barbados:


Swatches (zonder basis) op mijn arm:


Ik ben erg tevreden over deze oogschaduw. Deze paletjes zijn handig om mee te nemen of reis of wanneer je gaat logeren. Je kunt er alle kanten mee uit. De oogschaduw is voldoende gepigmenteerd. Voor een intenser resultaat zou je de oogschaduw eventueel nat kunnen aanbrengen. De oogschaduw brokkelt een beetje wanneer je de applicator gebruikt die er bij zit, dus niet te hard duwen met je kwast/applicator! Kijk ook eens hier op de site van Evi die ook haar mening geeft over verschillende van deze NYX-paletten of op Kimberley's site (die trouwens wel swatches heeft gemaakt van het palet Super Model, dus neem zeker even een kijkje).

Op de website van NYX kun je hier zien welke paletten er allemaal zijn. Er zijn 10 paletten uit de Caribbean Collection en 8 paletten van de Runway Collection. Ook is er nog de mooie For your eyes only Collecion met 4 verschillende paletten (waaronder een mooi Smokey Eyes palet!).

Met drie kleuren uit de Caribbean Collection heb ik een look gemaakt:

Ik heb de roze kleur (middelste uit het palet) in mijn binnenste ooghoek gebruikt, op het midden van mijn ooglid heb ik de lavendelkleur (links in het palet) gebruikt en in de buitenste hoeken en in de crease heb ik de paarse kleur (rechts in het palet gebruikt). Ook draag ik oogschaduwbasis van Manhattan, Dandelions eye shadow van Everyday Minerals als highlihter, Coastal Scents gel liner in True Black, oogpotlood van L'Oréal en mascara van Max Factor Masterpiece Waterproof Black.

De hele look:Bijpassend heb ik de Purple Rite lipstick uit de Style Warrior collectie van MAC op.

Ik heb besteld via MsCuppyCakes, maar inmiddels verkoopt ook de Nederlandse webwinkel Boozyshop deze paletten. Hier kun je ook bestellen wanneer je geen Paypal/creditcard hebt, want je kunt (alleen) betalen via bankoverschrijving.
Wie heeft ook al kennisgemaakt met één van deze leuke paletten?

Ps. Hopelijk lukt het me om dit weekend nog een artikel te posten. Fijn weekend iedereen!

1 comment: