Wednesday, August 26, 2009

Mijn haar

Het leek me wel leuk om te laten zien hoe ik mijn haar de laatste 2 jaar ongeveer heb gehad. Geen spectaculaire kapsels of drastische veranderingen, maar toch nog steeds weer een beetje anders.

November 2007 (datum op de foto staat als jaar, maand, dag):

In oktober 2007 had ik een bob laten knippen die schuin naar voren toe liep. Helaas heb ik geen goede foto van de zijkant, want dan zou het model beter te zien zijn. Het stond best leuk (al zeg ik het zelf) en ik was er blij mee.

Mei 2008:

De boblijn liet ik uitgroeien... Hier is het dus al weer wat langer. Wel een beetje saai, zo'n tussenlengte.

Eind 2008:


Mijn haar roodbruin geverfd met L'Oréal Casting Creme Gloss (uitwasbare spoeling in 24 wasbeurten). Ik houd altijd wel van zo'n roodbruine kleur!

Juni 2009 (make-uploos op een beetje blush en mascara na):

In maart 2009 had ik highlights laten zetten. Niet zulke opvallende, want het was de eerste keer voor mij. Op deze foto is wel te zien dat het wat blonder is. Ook is de roodbruine kleur eruit.

Juli 2009:

Lijkt erg op de vorige foto; lang zonder model.

En de laatste keer dat ik van de kapper terug kwam:

Meer laagjes en een schuine pony. Niet dat het ooit nog zo zit. Ik doe meestal bijzonder weinig aan mijn haar. Na het wassen laat ik het vaak gewoon aan de lucht drogen. Dan heb ik een lichte slag erin van mezelf. Die pony zit dan ook meer als lange lok aan de zijkant (dus niet zoals hier op de foto waarbij het duidelijk een pony is).

Dat was het dan weer. Voorlopig laat ik het lang groeien en in het najaar gooi ik er waarschijnlijk wel weer een spoeling doorheen om mijn haar warmer van kleur te maken. Wat vinden jullie het leukst staan?

5 comments:

 1. Leukste staan vind ik foto 5!

  ReplyDelete
 2. Hm, ja dat vind ik zelf ook wel. Terwijl het toen echt al een tijd niet geknipt was, ziet het er wel gezond uit. Op die laatste foto (net terug van de kapper) vind ik het er wat duf uitzien. Gelukkig valt het nu alweer heel anders!

  ReplyDelete
 3. Die kleur van eind 2008 staat je leuk!
  Leuk logje ook weer trouwens, om zo alle kleuren op een rijtje te zien.

  ReplyDelete
 4. Ik zie eigenlijk bijna geen verschil??

  ReplyDelete
 5. @Anoniem: Tja, ik zie zelf toch verschil. Ik ben niet van de extreme veranderingen, maar qua lengte en kleur is het toch ook weer niet hetzelfde gebleven.

  ReplyDelete