Friday, August 28, 2009

E.L.F.-bestelling!

En een tweede artikel vandaag, want ik heb mijn bestelling van Eyes Lips Face (E.L.F.) binnen:

Dit was mijn allereerste bestelling bij E.L.F. dus ik heb niet megaveel besteld, maar wel wat verschillende producten. E.L.F. is een lekker goedkoop make-upmerk, maar het wordt helaas niet in de winkel verkocht, maar alleen online.

Nog wat close-ups.

Super glossy lip shine SPF 15 in Juiced Berry (links) en Honey Do (rechts). Handig dat er een SPF in zit. Normale gloss is gevaarlijk om op te doen wanneer je echt gaat zonnen. De gloss werkt dan als een vergrootglas op je lippen en dan kun je dus verbrande lippen krijgen. In deze zit SPF 15, dus ze geven je lippen niet alleen glans, maar ook bescherming tegen de zon!


Set nep wimpers, een fan brush en een mineral blush (in de verpakking linksonder). De nep wimpers zien er ook behoorlijk nep uit! Ik heb nog nooit nepwimpers gebruikt, en het leek me grappig om eens te proberen! Al zal het waarschijnlijk de eerste keer toch misgaan met opplakken... Een fan brush is voor het licht opbrengen van blush, highlighter of voor het wegvegen van oogschaduw die per ongeluk onder je ogen valt (fall out). Ik heb snel al even aan de brush gevoeld en hij voelt erg zacht aan! En dan dus de minerale blush waarvan je hier niets ziet in de kleur Bliss. De kleur ziet er niet zo fantastisch uit, maar misschien valt het mee.


En nog drie producten om een egale tint mee te bereiken (van links naar rechts): All Over Cover Stick (fair), Tone Correcting Concealer (fair) en Tinted Moisturizer SPF 15 (tone 1). Ik heb alles in de lichtste kleuren besteld, maar het ziet er toch nog wat donker uit. Hopelijk valt het mee en passen de kleuren zich toch nog een beetje aan aan de kleur van mijn gezicht (hm, kan dat?).

Ik heb besteld via de Engelse website van E.L.F. Ik had vorige week vrijdag besteld en ik heb het dus vandaag ontvangen, redelijke verzendtijd dus. Reviews volgen nog. Ik wil alles wel eerst even goed testen.
Heb jij ook al iets van E.L.F. en hoe bevalt het?

Ps. Morgen ga ik shoppen in Rotterdam. Ben zeker benieuwd naar de mega-Douglas daar! Als ik leuke aankoopjes doe, zal ik ze later zeker in mijn blog tonen. Fijn weekend!

2 comments:

  1. hoe lang heb jij op je bestelling moeten wachten ?? x

    ReplyDelete