Monday, August 3, 2009

CoverGirl!

Mijn ouders zijn op vakantie geweest in Noord-Amerika/Canada. Ik had ze een wishlist meegegeven met wat CoverGirl make-up producten. CoverGirl is een populair Amerikaans budget merk. Het is onder andere bekend van America's Next Top Model waarin altijd deze make-up gebruikt werd. CoverGirl is verkrijgbaar in grotere supermarkten (o.a. Wal Marts in de VS en Canada), maar dus helemaal nergens in Nederland, voor zover ik weet...

Mijn vader stuurde me deze foto's op. Echt... Aah! Die moest ik even met jullie delen. MAKE-UP WALHALLA!

Zoveel make-up van één merk! Ik ga er van watertanden! Alleen daarom zou je al bijna een tripje USA boeken toch?

Dit hebben mijn ouders voor mij meegenomen:

De oogschaduws apart:

Links een paletje in de kleur Crystal Waters, rechtsboven een eye enhancer (oogschaduw) in de kleur Turquoise Tempest en rechtsonder een eye enhancer in de kleur Kaboom Kelly (grappige namen trouwens).

De mascara - Lashblast Luxe in Black Royale (zwart met blauwe shimmer):


De lipproducten apart:

Outlast Double Lipshine in Antique Rose, Outlast Lipstain in Teasing Blush en Outlast All-day Lipcolor in Rose Pearl.

Ik ben helemaal blij met de spulletjes! De lipproducten en de mascara had ik gevraagd, maar ik vind het hartstikke leuk dat mijn moeder ook nog drie oogschaduws voor me heeft uitgezocht. Vooral Turquoise Tempest vind ik er heel gaaf uitzien. Ik ben benieuwd naar de pigmentatie. Hopelijk is die net zo opvallend blauw in het echt als in de verpakking.

Ik heb de producten nog niet geprobeerd, alleen de lipstain. Die is donkerrood. Wel mooi, maar meer iets voor de winter vind ik zelf (ik draag nu liever frisse- of knalkleurtjes). Wel ben ik er tevreden over want hij houdt best lang. Ziet er wel gek uit, net een viltstift, maar het brengt goed aan en verdeelt zo ook goed. De andere producten zal ik later reviewen of in een look verwerken.

Voor meiden die meer willen weten van CoverGirl, neem een kijkje op de website!

5 comments:

 1. Aaaah wat een super goede tip! Mijn vriend gaat in september naar the States O-)

  ReplyDelete
 2. Leuk! Gelukkig kunnen we hier in belgië gewoon Covergirl in de Delhaize (supermarkt) kopen!

  ReplyDelete
 3. @Christine: Bereidt je vriend maar goed voor dan. Dat wordt nog een hele klus, zoeken tussen zóveel make-up!
  @Astrid: Ja, nu je het zegt, volgens mij heb ik dat wel eens gelezen op één van de Belgische Beautyblogs. Als de producten mij bevallen, ga ik er zeker eens in België naar kijken!

  ReplyDelete
 4. Haha geweldig! ik zou zo graag een keertje in amerika willen shoppen, volgensmij is dat echt zoveel leuker als in nl. Maar cg heeft erg leuke spulletjes inderdaad, ik vind de lash blast super dat is een van mijn favo mascara's & de oogschaduw palletjes zijn ook erg fijn :)

  ReplyDelete
 5. omg serieus hebbe ze dat in delaize damn ik ga maandag direct na school nr delaize

  ReplyDelete