Monday, August 17, 2009

Biocura volume mascara


Biocura is het huismerk van de Aldi beautyproducten. Toen ik daar laatst eens was, zag ik dat ze zelfs mascara verkopen! Voor maar € 1,99. Het proberen waard, zo leek me. Hier heb ik meerdere laagjes aangebracht op mijn bovenste wimpers:


Wat zegt Biocura zelf:


Pluspunten:
- Wimpers blijven heel flexibel (nog veel flexibeler dan bij Masterpiece waterproof mascara van Max Factor). Inderdaad voelen ze zacht en soepel aan, zoals op de verpakking staat.
- Irriteert totaal niet. Soms breng ik mascara aan en dan voelen m'n ogen even heel droog aan, dat is bij deze gelukkig niet het geval.
- Natuurlijke look, geen spinnenpootjeseffect.

Minpunten:
- Het borsteltje; wel fijn dat het een klein borsteltje is, dat vind ik persoonlijker prettiger dan zo'n megading (zoals bij de Colossal van Maybelline, niets voor mij). Minder is alleen dat je niet goed alle haartjes bereikt en dat haartjes ook aan elkaar gaan plakken door de vorm van de borstel:

- Typische mascarageur die alle goedkope mascara's schijnen te hebben (weer anders dan de geur van wat duurdere mascara's).
- Geen mega-volume effect.

Conclusie: verwacht geen wonderen of nieuwe technieken maar voor het geld is het een prima mascara voor een natuurlijke look!

Algemene info:
Te koop bij de Aldi voor € 1,99. Alleen in de kleur zwart. Inhoud 6,5 ml.

4 comments:

 1. Hee nice, thanx! Mijn geld is chronisch op en ik heb dringend een goede mascara nodig voor m'n werk. Ik ga deze denk ik ook proberen!
  Bij de lidl hebben ze 'm trouwens ook.
  Groetjes!

  ReplyDelete
 2. En hij is zelfs niet € 2,29 maar slechts € 1,99! Net even aangepast. Volgens mij moet er ook nog een extra volume mascara van Biocura zijn, maar die zag ik niet bij het Aldi filiaal in mijn woonplaats. Als tijdelijke mascara in economische crisistijden is ie wel OK!

  ReplyDelete
 3. Ik ga eens extra opletten als ik bij de lidl kom! Misschien fiets ik er morgen even langs. I'll let you know!

  ReplyDelete
 4. Het is gisteren niet gelukt, en ik ga nu eerst naar Lowlands. Maar ik houd het in de gaten!

  ReplyDelete