Thursday, July 9, 2009

Summer of Love Eye shadow & Liner

Dit product van Essence is een eye shadow en eyeliner in één:

Ik heb kleur 03 Black magic woman. Eigenlijk is het een eyeliner met bovenop in de dop ook een oogschaduw. En je kunt er heel makkelijk smokey eyes mee maken. Op onderstaande foto heb ik de oogschaduw en eyeliner even snel aangebracht (niet heel erg smokey, maar je kunt de oogschaduw dus zo intens aanbrengen als je wilt).

Bovenin de dop zit dus de oogschaduw:

Het is een soort puntvormige sponsapplicator. Hoe het precies werkt, weet ik niet, maar steeds als je de dop erop draait, komt er weer opnieuw oogschaduw op de applicator.

Wanneer je het op je oog aanbrengt, moet je het wel een beetje vervagen met een kwastje of je vinger, want het brengt niet gelijkmatig aan. Hierdoor krijg je wel een heel smokey effect.

Dit is de eyeliner:

De eyeliner houdt echt supergoed. Bijna te goed, want zelfs met make-upremover voor waterproof make-up krijg ik de eyeliner er nog moeilijk af.

Ik vind dit een handig, leuk en goedkoop 2-in-1 product dat zeker de moeite waard is!
Het product is er ook in de kleuren groen en bruin. Te koop bij Kruidvat voor 2 á 3 Euro. Wees er snel bij, want Summer of Love is een Limited Edition van Essence!

4 comments:

 1. Aaaah dat klinkt fijn!
  Ik heb deze LE nog niet bij ons in het kruidvat zien liggen (daar ligt nog Jelly Baby, terwijl ze daarvoor altijd als eerste de nieuwe collecties hadden, weird...) maar ik ga morgen kijken! Dit lijkt me super handig (inderdaad voor smokey eyes). En oja, ik ga binnenkort een filmpje voor je maken over mijn paarse smokey-eyes ;).
  liefs Christine

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Nou, ze waren er niet hoor bij onze kruidvat :(.
  Binnenkort maar eens in Amersfoort of Utrecht kijken.

  ReplyDelete
 4. Ow, dat is balen! Inmiddels heb ik ook een nagellakje gekocht uit de Summer of Love collectie. En de kleur is: koraalrood! Ben een beetje geobsedeerd door koraalrode lakjes, want heb er inmiddels... teveel! Nou ja, kostte ook bijna niet, want er was nog 20% korting op ook (op alle Essence nagellak). Ik kijk erg uit naar je filmpje over de paarse smoke-eyes!

  ReplyDelete