Monday, July 6, 2009

Snelle update: My lucky Monday!

Een gek, maar heel grappig filmpje van Serena van Beautylab/the secret garden en Angel (a.k.a. Samantha)! Misschien hebben jullie hem al gezien, want hij is op veel beautyblogs al geplaatst:


Verder ben ik heel blij (en dat voor de maandag!) want ik heb een prijs gewonnen bij een winactie op Lushious Beauty (van Debbie). Debbie was jarig en gaf als traktatie geweldige prijzen weg. Natuurlijk moest je er wel iets voor doen, namelijk een Polyvore-look maken die bij Debbie past. Dit was mijn creatie voor Debbie:

Ik heb echt geprobeerd kleding, schoenen en make-up uit te kiezen die bij Debbie in de smaak zou vallen (vind het zelf trouwens ook heerlijk vrouwelijk en zomers) en volgens mij is dat wel gelukt. Opvallende items in een simpele collage (less is more)! Ik heb een heel mooie prijs gewonnen, de Tokidoki for Smashbox blush set:

Ik ben gek op blushes (echt geen dag zonder; liever zonder poederfoundation dan blush) en deze is zo mooi en cute! Ik ben echt superblij met de prijs! Debbie bedankt! (en check haar beautysite!)

Ps. Ik weet het, teveel uitroeptekens in de laatste zinnen, maar dat krijg je als ik enthousiast ben! (en nog eentje)

1 comment: