Friday, July 17, 2009

NOTD: Strawberry Fields

Strawberry Fields is een heel mooi kleurtje nagellak van China Glaze. Hij is erg populair, veel beautymeiden hebben hem al in hun bezit. Het is een donkerroze kleur met gouden shimmer erin, niet iets wat je vaak tegenkomt.


Je ziet een klein beetje chips, want ik heb hem hier al vier dagen op. Ik draag drie laagjes, zonder topcoat. Ik had eerst twee laagjes op, en na een paar dagen heb ik nog een derde laagje op gedaan. Dat is misschien wel een tip, als je ziet dat je nagellak niet meer zo mooi zit en je wilt er nog wat langer mee doen. Lak dan gewoon een laagje bij. Alleen zal dit niet werken wanneer je al topcoat hebt gebruikt en ik denk ook dat drie laagjes wel het maximale is, want anders wordt het er ook niet mooier op. En het is niet zo, dat je je nagellak dan dagen langer kunt dragen, maar misschien net een dagje langer. Doen jullie dat ook wel eens, gewoon een laagje extra erop na een paar dagen?

1 comment:

  1. Heel erg mooi! ik heb hem ook, alleen nog niet op gehad haha moet ik maar eens gaan doen. Ik doe dat inderdaad ook wel eens, als ze een beetje chippen een laagje er over heen

    ReplyDelete