Monday, July 27, 2009

Koraalrood!

Twee van mijn nieuwste make-upjes wil ik graag met jullie delen:

Yves Saint Laurent lippenstift in de kleur Electric Coral (uit de Rouge Personnel collectie) en de nagellak 04 Psychedelic van Essence (uit de Summer of Love collectie). Zoals al een paar keer geschreven is koraalrood/roze echt dé kleur van deze zomer. Zelf ben ik ook helemaal weg van deze knallende, vrolijke kleur!

De lippenstift lijkt op de bovenste foto wat oranje-achtig, maar in het echt is het meer een mix tussen rood, oranje en roze. Hier een swatch van de lippenstift op mijn lippen:


En een swatch van de nagellak:

Dit is een zeer goed dekkende lak. Ik heb hier maar één laagje op! Alleen het kwastje is niet zo fijn... (verdeelt de lak niet goed). Maar ja, de prijs en de geweldige kleur maken deze nagellak helemaal de moeite waard!

En nog even een foto voor een totaalbeeld (net een reclame zo):


De lippenstift heb ik besteld via All Cosmetics Wholesale (waar ik ook wel eens MAC heb besteld) en de nagellak is te koop bij het Kruidvat.

5 comments:

 1. Oeh, nu heb ik een koraal-lippalet van mac besteld dankzij dit logje! hihi

  ps lovelybody is met reces, mijn andere site - ditischristine.nl - werkt gewoon

  ReplyDelete
 2. Haha, grappig. Dat is het "gevaarlijke" aan beautyblogs lezen. Voor je het weet bestel je wat, omdat je wat leuks hebt gezien. Ik heb zo laatst nog spontaan een blush rush van Smashbox besteld waarover op een Amerikaanse blog (Krasey Beautiful) was geschreven...
  Ben benieuwd naar je koraal-lippalet. Dat lijkt me erg mooi/leuk!

  ReplyDelete
 3. Ik zal er over posten als ik 'm binnen heb!

  ReplyDelete