Friday, July 3, 2009

Essence make-upjes

Eergisteren kwam ik bij het Kruidvat voor wat dingetjes, maar natuurlijk moest ik weer lang de make-up displays lopen. Kun je ooit een Kruidvat in zonder naar de make-up te kijken? Ik als lichtelijk beautyverslaafde dus niet! En het was 3 halen 2 halen voor de Essence make-up. Nice, helemaal omdat de nieuwste collectie Summer of Love er was. Dit zijn mijn aankoopjes:

Sun Club shimmer poeder voor ogen, gezicht en lichaam. Summer of Love Eyeliner en eyeshadow in één (03 Black Magic Woman) en Blush van Summer of Love.
Nog een foto met de Sun Club shimmer en blush open:

Essence is natuurlijk een budget merk en best vaak lees ik dat meiden klagen over de kwaliteit. Maar ik ben eigenlijk heel tevreden over de producten die ik van Essence heb. Al koop ik wel veel uit de Limited Collecties. Sommige denken dat de producten daarvan beter zijn en misschien is dat wel zo. Ik vind in elk geval dat er genoeg pigment enzo in zit. Hier nog swatches van de Sun Club shimmer.

En eentje in de avondzon:

Aangebracht met mijn vinger! Zie je dus hoe gepigmenteerd deze poeder is. Ik gebruik hem vooral als highlighter boven mijn blush (dus op mijn jukbeenderen voor zover die zichtbaar zijn bij mij). Ook heb ik een paar kleuren al als oogschaduw gebruikt. Dan krijg je echt een sun kissed look!
Een geweldig product dus! En... de poeder ruikt heerlijk zomers naar cocos! Zelfs als je de poeder op je huid smeert ruik je het nog. Deze kost trouwens € 3,49. De twee producten van de Summer of Love collectie kosten ruim € 2,00 (op het bonnetje kan ik niet zien wat wat is). Over de eyeliner&eyeshadow zal ik nog eens een apart artikel maken. Deze is ook super, zit er over te denken om ook nog de groene versie ervan aan te schaffen. Voor nu: Fijn weekend allemaal!

3 comments: