Saturday, July 11, 2009

China Glaze QT

Afgelopen dagen had ik een heel mooie holografische nagellak van China Glaze op mijn nagels: QT! Inderdaad een cutie...

Nog een foto in net wat ander licht:

Ik heb twee laagjes op. Je ziet duidelijk het holografische effect, wat ik zelf erg mooi vind. Deze nagellak had ik weer besteld bij bij de Amerikaanse website Head2toebeauty, samen met nog vijf andere lakjes. Dit was mijn complete bestelling:

Bovenste rij, Essie-lakjes: Guchi Muchi Puchi, Not just a pretty face en Cute as a button (die al voorkomt in dit artikel).
Onderste rij, China Glaze: How about a tumble, QT en Strawberry fields.
Eerder had ik al een keer Essie Guchi Muchi Puchi op met daaroverheen China Glaze How about a tumble en dat zag er zo uit:

Ook leuk, maar ik houd toch wel het meeste van opvallende, knallende nagels. Wanneer ik de andere lakjes draag, zal ik zeker swatches plaatsen!
Ow, ik zie net dat de prijzen van de Essie lakjes bij Head2toebeauty erg omhoog zijn gegaan... Ik heb $4 per Essie lakje betaald en nu kosten ze $8 per stuk! Zeker doordat ze zo populair zijn. De prijzen van China Glaze zijn namelijk wel hetzelfde gebleven: $2,99-$3,29 per stuk! Strawberry fields is op dit moment helaas out of stock. Je kunt Essie/China Glaze lakjes ook bestellen via NailEtc. Daar heb ik zelf nooit wat gekocht, maar de meiden van Lushious Beauty zijn erg enthousiast over deze shop!

3 comments:

 1. Zijn alle essie lakjes zo melk-achtig? ik heb er ééntje en die vind ik om die reden niet super fijn - maar misschien heb ik 'm ook wel veel te dik opgebracht, omdat ik 'm over een french gedaan heb en dan nog dekkend wilde. Ik ga het opnieuw proberen :).
  Leuke kleurtjes trouwens, vooral Cute as a button en de China Glaze kleurtjes.

  ReplyDelete
 2. Ja, die creme-lakjes van Essie zijn wel een beetje milky en daardoor soms wat streperig met aanbrengen. Maar toch vind ik ze erg fijn, omdat ze snel drogen en het zijn allemaal van die mooie kleuren... China Glaze is ook geweldig!

  ReplyDelete
 3. Mooi die lakjes van China Glaze!

  ReplyDelete