Monday, June 29, 2009

Outfit of the weekend!

Ik heb een nieuw zwart jurkje van de H&M en die heb ik dit weekend aangehad. Het jurkje zit zó lekker. Sowieso ben ik op warme dagen gek op jurkjes, lekker luchtig!

Zaterdagochtend was het best bewolkt hier en daarom had ik het jurkje gecombineerd met een dun koraalkleurig vestje en een legging. Ik draag er trouwens ook een kanten hemdje onder, omdat ik niet zo van een lage V-hals houd. Zo had ik het zaterdagochtend aan:

De achterkant van het jurkje heeft trouwens ook een V-hals (voor dus ook, maar dat zie je niet door het hemdje eronder):

Het weer was nogal wisselend, maar ondanks wat dreigende wolken, was er gelukkig ook veel zon. Hier zit ik lekker buiten bij het water (met nog altijd witte benen :-(). De legging en het vestje had ik inmiddels uit gedaan:


Op de bovenste foto's had ik mijn nagels nog niet gelakt, maar later wel. Mijn nagels had ik in dezelfde kleur als mijn vestje gelakt, koraalroze. Dit is Cute as a button uit de zomercollectie van Essie.

Deze nagellak lijkt wel een beetje op Cocktail Hour van Essie maar er is toch verschil gelukkig, kijk maar:


<-- Zo'n foto met 2 vingers doet me wel een beetje denken aan de cover van de DVD Saw II...
Links (op mijn foto he) is Cute as a button en rechts is Cocktail Hour, die is net iets shinier. Ik word helemaal vrolijk van dit soort kleurtjes op mijn nagels! Wat is jouw favo zomerkleurtje voor nagellak?

2 comments:

 1. Jouw vingers zijn toch wat mooier dan die van Saw!!! ;)
  Ik heb trouwens net zo'n jurkje van de Hema, echt hét perfecte zwarte jurkje is het! Hij kan casual, maar ook zomers of juist heel chique.
  Staat je goed! (dat koraalkleurige vestje ook trouwens).
  liefs Christine

  ReplyDelete
 2. Dank je! Gelukkig maar dat mijn vingers mooier zijn dan die van Saw, haha! Zwarte jurkjes zijn echt een must-have; altijd goed te combineren, het kan zomers en 's winters... Ik heb er niet voor niets drie!

  ReplyDelete