Monday, June 22, 2009

MAC Style Warrior


Nu dan ook eindelijk mijn aankopen van de Mac Style Warrior-collectie. Gelijk bij de start van de verkoop, had ik de Refined Golden Bronzing Powder gekocht:

Ik wilde namelijk deze of de andere Bronzing Powder, Solar Riche, kopen. De make-up artist (mua) adviseerde mij de Refined Golden met mijn lichte huid. Ik twijfelde nog over de Beauty Powder Blushes; On a mission en Eversun. De mua liet mij zien dat Eversun, ondanks dat het een warme en redelijk donkere blush is, erg mooi staat. Dit is de foto die ik die middag gemaakt hebt, nadat die mua dus Refined Golden Bronzing Powder en Eversun Beauty Powder Blush bij me had opgebracht:

De Eversun blush geeft me echt een zonnige uitstraling! Dus je raadt het al, een paar dagen later ben ik teruggegaan naar de MAC-counter om ook de Eversun blush aan te schaffen:En alsof dat nog niet genoeg was, heb ik vorige week als klap op de vuurpijl nog de Purple Rite Lipstick aangeschaft. Meer voor de heb, omdat ik de huls zo mooi vind. Lekker over de top dierenprint! En de kleur is ook echt supermooi; roze-paars met roze en gouden glitter erin. Love it!
Hier een swatch op mijn lippen. Was wel lastig hoor, de kleur zag er op de foto steeds nét even anders uit dan in het echt.

Met flits, is de kleur meer roze, kijk maar:


En nu ben ik dus blut en zit ik met smart te wachten op mijn loon ;-)!

Nog één keer met de doosjes open: Links de Eversun Beauty Powder Blush, in het midden Purple Rite Lipstick en rechts de Refined Golden Bronzing Powder.

5 comments:

  1. Leuk! De bronzer staat je ook erg goed :).

    ReplyDelete
  2. Super mooi, zit nog steeds te twijfelen of ik iets van deze collectie moet kopen. Maar ik denk het wel, die verpakking alleen al <3

    ReplyDelete
  3. Dank jullie wel! Ja, de collectie is zeker wel de moeite waard. Superverpakkingen, mooie kleuren en natuurlijk van goede kwaliteit!

    ReplyDelete