Friday, June 5, 2009

Etos sale: Dove-aankopen!

Door het lezen van verschillende beautyblogs, wist ik dat er gisteren bij Etos 50% korting was op alle make-up van Maybelline. Bij de Etos in de stad (Utrecht) was het loeidruk en lag er bijna niets meer. De Etos op het station had eind van de middag bijna alles nog! Nou ben ik niet zo gek op Maybelline make-up, dus ik heb alleen een Dream Mousse Blush gekocht (kleur 04 Mauve). Ik wilde ook een bodylotion van Dove kopen, en toen vertelde de cassière mij, dat die de volgende dag (vandaag dus) met 50% korting verkocht zou worden, dus die bodylotion heb ik gisteren niet gekocht.

Vandaag ging ik dus weer naar de Etos. Ik wilde 1 bodylotion en 1 deodorant kopen, maar ja, 50% korting kon ik niet weerstaan, dus dit is het geworden:

Deodorant gebruik je toch altijd, dus een paar extra maakt niet uit! Ik was hiervoor slechts € 10,90 kwijt! Ik ben echt gek op koopjes!

Nog even kort over de producten (want ik heb ze allemaal al eerder gebruikt):
- Body Silk: Een heel fijne bodylotion die ik graag in de zomer gebruik. Hij trekt lekker snel in en voelt niet vet aan. Mijn oude pot ervan is bijna op, dus deze komt precies op tijd!
- Sunshine Beauty Body Lotion: Ik heb een lichte huid, die moeilijk bruint. Vooral met mijn benen gebeurt weinig. Die verbranden niet echt (wat dan wel fijn is), maar ze kleuren ook nauwelijks. Deze lotion is fijn om net even wat zomerser eruit te zien. Ook vind ik deze lekker ruiken (die zelfbruinende lotion van Nivea stinkt zo ontzettend)! Fijn voor zo nu en dan!
- Hair minimising deodorant in de geur Wild Rose: Hair minimising? Niet echt, maar ik vind de geur heel lekker. Lange tijd gebruikte ik alleen neutraal ruikende deodorants, maar dit zoete rozengeurtje vind ik onverwachts heerlijk! Gelijk maar even twee van gekocht dus.
- Sensitive deodorant: Om af te wisselen wanneer ik het rozengeurtje zat ben. Deze heb ik heel lang gebruikt. Helaas gaat hij uit het assortiment (hm, misschien had ik er nog maar eentje moeten kopen dan).

Morgen is er 50% korting op alles van Nivea, dus dan sta ik weer in de Etos! Mijn dagcrème is bijna op en ik wil er wel weer eens eentje van Nivea proberen. Ook heb ik de oogcrème uit de Natural Beauty-lijn op het oog (huh, hoezo woordspeling). Daar heb ik nu een proefje van en die bevalt goed. Oogcrème is best prijzig, dus dit is de kans om er eentje te kopen.

Hebben jullie nog wat gekocht tijdens deze sale-dagen bij Etos? Of ga je nog iets kopen?

No comments:

Post a Comment