Wednesday, June 10, 2009

Essie Cocktail Hour

Sinds kort ben ik de trotse bezitter van 4 Essie nagellakjes:

Van links naar rechts: Cocktail Hour, Movers and Shakers, Shelter Island en Punchy Pink. Deze foto is met flits gemaakt.

Nogmaals hetzelfde plaatje, maar dan zonder flits. Op de foto hierboven lijken Movers and Shakers en Punchy Pink erg op elkaar, maar Punchy Pink is écht neonroze, terwijl Movers and Shakers iets minder hysterisch is:Ik ben echt blij met deze superlakjes! Inmiddels draag ik Cocktail Hour, een soort koraalkleur. Zie hiernaast mijn swatch. Ik heb 2 laagjes aangebracht (zonder topcoat!). De lak droogt snel, erg prettig. Van andere kleuren zal ik ook swatches maken wanneer ik ze draag.

Ik heb deze lakjes besteld via Head2toebeauty, een Amerikaanse webshop. Daar kosten deze nagellakjes slechts $ 4,00 per stuk. In Nederland en België is Essie beperkt verkrijgbaar. Skins Cosmetics in Amsterdam verkoopt het en zo nog wat winkels en salons, maar het wordt dus niet verkocht door drogisterijketens. Ook heb ik begrepen dat de lak in de winkel zo'n € 13,00 kost, wat ik zelf best duur vind voor nagellak. In elk geval heeft Head2toebeauty een prima service. De verzendkosten zijn laag en ik had de nagellak binnen 2 weken in huis!

3 comments:

 1. Goed stuk! Wat waren je verzendkosten dan voor 4 nagellakjes? Want ik heb er 5 uitgekozen, maar ik wil graag eerst weten wat de verzendkosten zijn :P En welke Shipping Method heb jij gebruikt?
  Hoe vind je trouwens de kwaliteit van Essie?
  Ik hoop een reactie te krijgen! Kun je de antwoorden mailen naar lisan@beauty-princess.nl ? Alvast bedankt!

  ReplyDelete
 2. Heb je gemaild maar voor andere geïnteresseerden ook hier ff de antwoorden:
  USPS First-Class Mail is de goedkoopste shipping method. Helaas berekent Head2toebeauty niet gelijk de kosten. Je krijgt een mailtje van ze met alle shipping options en dan kun je terugmailen welke je kiest. Voor 4 nagellakjes heb ik $ 12,26 aan verzendkosten betaald. Heb nu weer 6 lakjes besteld een daarvoor zijn de verzendkosten $ 15,70. Ze pakken het goed in!
  Essie nagellakjes zijn goed van kwaliteit, maar de ene lak is dekkender dan de andere. Minimaal 2 laagjes nodig, soms 3, al zijn die neonlakjes wel megadekkend. Verder drogen ze lekker snel en ze houden goed (al haal ik mijn nagellak er altijd na 3 dagen af, maar dan zit het echt nog goed hoor). Bij Essie gebruik ik niet eens een topcoat! Hoop dat je er wat aan hebt!

  ReplyDelete
 3. O, bedoelde USPS First-Class Mail International!

  ReplyDelete