Saturday, June 13, 2009

Coastal Scents Smacks


Al eerder heb ik over de Coastal Scents Smacks geschreven. Lipglossjes van Coastal Scents. Toen had ik er nog maar 2, inmiddels heb ik er 7! Ik houd echt van deze gloss!!! Samen met de lipglosses van Bare Escentuals (Buxom Lips) en de lipglosses van MAC, zijn deze echt favoriet! Nu heb ik ook swatches on my lips gemaakt, zodat jullie een goede indruk van de kleuren krijgen. Eerst laat ik de kleuren op mijn arm zien. De foto is genomen in het zonlicht. De kleuren zijn van links naar rechts;
Pep Pink, Sweet Anna, Cosmic, Strut on Nude, Coral Funk, Carlotta en Fusion.

Ik zal ze één voor één bespreken. Eerst laat ik even mijn mond zien met niets erop:

Mijn mond au naturel is dus erg lichtroze. Die vlekjes zijn een soort sproetjes. Het is best lastig om je mond goed te fotograferen. Daarbij houd ik mijn lippen nogal op elkaar geperst, wat misschien wat vreemd eruit ziet. Ach ja, nobody's perfect! De kleur ziet er in het echt soms toch net even anders uit. Nu lijken sommige kleuren namelijk op elkaar, terwijl ik in het echt wel duidelijk verschil zie, maar ja.

Stut on Nude: Een creamy nude, dus huidkleurige gloss, met een heel ieniemienie glittertje erin. Deze had ik als eerste aangeschaft samen met Pep Pink. Ik vind deze erg fijn. Lekker onopvallend. Mooi bij zwaar opgemaakte ogen!


Sweet Anna: Eén van mijn favoriete smacks! Roze met een koele ondertoon. Deze heb ik het meest gebruikt tot nu toe.


Pep Pink: Creamy barbieroze. Lekker opvallend! Deze geeft echt veel kleur.


Carlotta: Sheer gloss. Deze is niet al te opvallend. Geeft een natuurlijke roze kleur met veel glans!


Coral Funk: Een andere favoriet! Een koraalkleur met goudoranje glitter. Lekker opvallend. Deze is echt heel leuk voor de zomer! Mooi in combinatie met een bronzer op je gezicht. Ik word echt vrolijk van deze kleur!


Fusion: Weer een favoriet! Een mooie paarse gloss. Dit is ook een sheer gloss, dus niet creamy, ook geen glitter, maar glanzend. Met toch veel kleur. Ik ben altijd al fan van paarsachtige kleuren op de mond, dus deze is perfect!


Cosmic: Een transparante gloss met veel glitter! Wel leuk, maar ik vind de glitter iets te chunky... Je voelt ze een beetje zitten.


Mijn persoonlijke favorieten zijn dus: Sweet Anna, Coral Funk en Fusion. Maar ik heb slechts 7 van de 21 kleuren. Wie weet ga ik mijn collectie nog wel uitbreiden. Het goede nieuws is dat Coastal Scents de prijs blijvend heeft verlaagd! Ze waren eerst $ 4,95. Nu kosten ze nog maar $ 2,95 per stuk. Goedkoop voor kwalitatief goede lipgloss! Ze gaan alleen best snel op... Maar dat vind ik wel fijn, want ik heb nog nooit in mijn leven een gloss helemaal opgemaakt, dus misschien gaat mij dat nu dan eens lukken. In andere reviews hadden sommige meiden het over het probleem dat de stopper in de dop bleef steken. Ik heb daar helemal geen last van. Misschien een kwestie van niet té strak dichtdraaien? Verder smaken ze nergens naar en de geur is neutraal. Plakken niet teveel, niet te weinig, perfect! Wie heeft er ook al een paar van deze glossjes?

No comments:

Post a Comment