Monday, June 1, 2009

The Big Five!

Stel, je gaat op vakantie en je mag maar 5 make-up producten meenemen. Welke zou je dan meenemen? Dit is mijn lijstje:

Concealer

Een palet is natuurlijk handig. Zo gebruik ik de roze kleur onder mijn ogen, voor een frisse blik en ik gebruik de tweede kleur van links voor het verbergen van plekjes/vlekjes.

Minerale poeder

Nu gebruik ik deze, maar ik gebruik ook een mineraal poeder van GOSH en natuurlijk de minerale poeders van Everyday Minerals.

Lip&cheek stain

Een multi-functioneel langhoudend product! Mooi op de lippen én wangen. Hij lijkt knalrood, maar wanneer je stipjes op je wangen zet en die (snel) vervaagt, krijg je een natuurlijk framboosroze blosje. Love it!

Oogpotlood

Altijd handig voor een intense, sensuele blik of heel natuurlijke omlijsting van de ogen. Je kunt er alle kanten mee op. Het is op zoveel verschillende manieren aan te brengen. Leuk is trouwens het filmpje van Mascha (Beautygloss) over tightlinen. Die manier van aanbrengen kende ik helemaal niet. Hier kun je het filpmje van Beautygloss vinden.

Mascara

De echte must-have! Welk meisje kan er nou zonder mascara? (Ok, ik ken er wel die helemaal geen make-up dragen, maar goed). Ik heb deze trouwens van Sephora en ik vind hem erg fijn! Hij komt uit een travel-kit. 't Is dan ook een mini, maar misschien ga ik wel de grote versie ervan kopen. Hiervoor had ik de Colossal van Maybelline en dat vond ik echt een rotding. Die was eerst fijn, maar ging zo snel klonteren. Deze van Sephora geeft volume zonder dat mijn wimpers aan elkaar plakken of dat het gaat klonteren. Super!

Hm, waarom sleep ik toch altijd zoveel meer mee dan deze vijf producten? Ben benieuwd naar waar jij niet zonder kunt!

No comments:

Post a Comment