Saturday, May 30, 2009

Review: True Mineral Powder HEMA

Twee weken geleden heb ik deze True Mineral Powder van de HEMA gekocht. Ik gebruik graag minerale poederfoundations, vooral die van Everyday Minerals. Het is alleen wel lastig om losse poeders mee te nemen. Daarom wilde ik ook graag een vaste minerale poeder voor als ik een paar dagen wegga of op vakantie ga. Ik heb nu dus deze gekocht:


Het is een lichte, natuurlijke poeder.
Verwacht geen enorme dekking. De foundations van Everyday Minerals dekken nog beter. Hij geeft in elk geval geen poedereffect, dus dat is positief. Hij matteert lichtjes en gaat niet in lijntjes en dergelijke zitten. Ik vind hem wel prettig, zeker op zomerse dagen als je geen dikke lagen make-up op wilt. Ik heb zelf de lichtste kleur: #01. Het is wel lastig kleuren te vergelijken in de winkel. Ik zag ook niet zoveel verschil tussen de kleurnummers 01 en 02. In elk geval is deze powder in 4 of 5 tinten te verkrijgen, dus ook nog in veel donkerdere varianten.
Ik vind hem een beetje lastig op mijn kwast te krijgen. Ik moet echt meerdere keren met mijn make-upkwast over de poeder strijken om voldoende erop te hebben. Dat is eigenlijk het enige nadeel dat ik zo kan bedenken.
HEMA heeft trouwens nog meer minerale make-up, namelijk ook oogschaduw en blush. En dat voor een fijn, zacht prijsje ;-). Dus wel de moeite waard om even naar te gaan kijken!
Prijs True Mineral Powder: € 5,25.

No comments:

Post a Comment