Sunday, April 26, 2009

Natural Look of the Day!

Goedenavond!

Deze look heb ik vanavond rond 22.30 uur gemaakt en die wil ik wel even met jullie delen. Misschien zie ik er wat vermoeid uit, maar het was dan ook al best laat:Gebruikte producten
Gezicht:
MAC - poeder: Tahitian Sand Beauty Powder
Manhattan - Cover Stick: nr. 1 Naturelle
Everyday Minerals - Blush: Theme Park

Lippen:
Catrice - Colour&Care: 100 Sweet dreams

Ogen:
Everyday Minerals - On the phone (e/s = eye shadow)
Everyday Minerals - In the garden (e/s)
Everyday Minerals - Starry eyed (e/s)
Everyday Minerals - Good China (e/s)
Op de foto bovenaan links On the Phone en rechts In the Garden. Onderaan links Starry Eyed en onderaan rechts Good China. On the Phone en Good China lijken hier vrijwel hetzelfde, in het echt zijn ze net even verschillend van elkaar.

Coastal Scents - Gel liner: Indigo Blue
Miss Helen - Oogpotlood nr. 25 (donkerblauw)
Maybelline - Mascara: The Colossal

Ik heb alles gewoon over mijn dag make-up aangebracht. Niet professioneel, maar ik had zin om deze look uit te proberen, zonder eerst mijn "oude" make-up van mijn gezicht te halen (en ik had toch geen oogschaduw op, wel oogschaduwbasis trouwens, van Miss Helen).

How to: ogen

Breng eerst in de binnenste ooghoek 'On the phone' aan. Op de rest van het bewegende ooglid, wordt 'In the garden' aangebracht. In de crease (arcadeboog, dus net boven je bewegende ooglid, in de plooi) en outer V (buitenste ooghoek) breng je 'Starry eyed' aan. Deze wordt naar boven toe uitgevaagd. Ik heb als highlighter onder de wenkbrauwen 'Good China' gebruikt. Alles moet je goed blenden met een blending brush, zodat je geen harde lijnen meer ziet en zodat alles mooi in elkaar overloopt.
Vervolgens breng je met een angled liner brush de gel liner aan boven de bovenste wimperrand. Onder de onderste wimpers heb ik alleen met het oogpotlood een lijntje getrokken. Maak het af met veel mascara!

Laat me weten wat jullie ervan vinden (wel graag opbouwende feedback)!
Welterusten!


Ps. De producten van Everyday Minerals zijn in Nederland niet in de winkel verkrijgbaar. Je kunt alles bestellen via de Amerikaanse website van Everyday Minerals.

3 comments: