Monday, July 7, 2014

Geshopt: Ecotools & nagellak + nail art met OPI sheer tints

De DA en parfumerie Mooi zijn in mijn woonplaats samen één luxe winkel geworden vol beautyproducten om hebberig van te worden. Vorige week ging ik er langs en ik kocht er wat leuke dingetjes!

De nagellakjes van Rimmel waren in de aanbieding: 2 voor de prijs van 1! Ik koos White Hot Love en Black Out van de 60 seconds lijn. Deze kunnen mooi als basis onder allerlei special effect topcoats gedragen worden en ze drogen snel. Normaal gesproken kosten ze € 3,99 per stuk.

Ecotools kende ik al uit Amerika. Ik heb er al een setje kwasten van en nu nam ik dit setje met kwasten voor de ogen mee. Ik had alleen geen prijsje kunnen vinden en ik schrok toch een beetje van de prijs bij de kassa. Dit setje kost namelijk € 17,99. Op zich nog niet veel voor vijf kwalitatief goede kwasten, maar volgens mij kosten ze in Amerika slechts een derde van deze prijs. Ach ja.


Het zijn kwalitatief goede kwasten. Ik gebruik vooral de linker twee erg graag tot nu toe!

Ik vond ook een stand met OPI nagellak en ik keek of er nog wat speciaals tussenzat. Helemaal weggeschoven onderin het schap zag ik setjes staan en daar vond ik de Sheer Tints. Deze hadden al eens online mijn aandacht getrokken, maar ik was ze inmiddels alweer helemaal vergeten. Nu kocht ik ze dus alsnog. Het setje kost € 18,95.

Met de Sheer Tints ging ik gelijk aan de slag. De Sheer Tints zijn transparante topcoats waarmee je aquarel en ombre effecten op je nagels kunt maken. De White Hot Love nagellak van Rimmel gebruikte ik als witte basis en verder heb ik gewoon alle vier de kleuren van de Sheer Tints op elke nagel in elkaar laten overlopen. Het is aardig gelukt! Als je me op twitter volgt, heb je onderstaande foto al gezien. Dit is mijn creatie met de Sheer Tints:
Superleuk dit! Ik kan niet wachten om er nog meer mooie creaties mee te maken!

Kende jij de Sheer Tints en Ecotools al?

2 comments:

  1. De OPI Sheertints staan ook nog op mijn wishlist. Toen ik ze laatst op Schiphol zag wilde ik ze niet kopen omdat mijn vakantie voor mijn gevoel nog niet echt was begonnen en ik niet gelijk geld wilde uitgeven haha. Nu heb ik daar spijt van want ik kan ze nergens meer vinden;)

    ReplyDelete
  2. Die sheertints zijn echt wel leuk!

    ReplyDelete